Jako wyjścia VC rozmowy na komputerze i telefonie, lekcje wideo

Pojawienie się sieci społeczne przyczyniły się do pomysłu na przyciągnięcie dużej liczby użytkowników na wirtualnej platformie. Konkurencja w Internecie, dobre posunięcie marketingowe, zasób, gdzie komunikacja milionów ludzi z całego świata - to jest to, co się obecnie portale społecznościowe. Z punktu widzenia użytkowników Runetu w ostatnich latach jest sieć "VKontakte". Zwiększenie liczby stron, kont, ilość czasu spędzonego. Zastanów się, jak przestać komunikować się z innymi użytkownikami sieci społecznych, jeśli nudzi.

Aby zakończyć rozmowę na Twitter

Ustawienie sieci społecznej jako uniwersalny środek komunikacji, "VKontakte" oferuje prosty interfejs i podstawowe zestaw opcji, że wszyscy single mogą wysyłać wiadomości w wygodny sposób. Jednym z nich była rozmowa. Rozszerzając swoje właściwości, WD dostarczył narzędzia do wymiany wiadomości między kilkoma osobami naraz. Ten multichat wygodne dopóki istnieje potrzeba, ale co jeśli narzucony dialog? Aby zamknąć wszystkie okna, wykonaj następujące czynności:

Jako wyjścia VC rozmowy na komputerze i telefonie, lekcje wideo

  • Wybierz menu "Moje Wiadomości" Panel znaleźć "Akcja" (prawy górny róg).
  • Na liście menu rozwijanego wybrać linię "Leave rozmowę."
  • Gdy okno pop-up, wybierz "Tak", zgadzając się z tym, co zostawić dialogu.

Jak wykluczyć ludzkiego towarzysza rozmowy VC

Opcja właściwości, która umożliwia współdzielenie wiadomości, nie jest ograniczona. Uczestnicy mogą nie tylko utrzymać się na rozmowę, ale usunięcie niechcianego przeciwnika podczas komunikowania się z nim bardziej niewygodne lub nie interesuje. Jak dokonać sprzedaży? Tylko twórca multychata można usunąć gościa jako interlokutora. Aby to zrobić:

Różne: Jako wyjścia VC rozmowy na komputerze i telefonie, lekcje wideo

  • W karcie znaleźć "Moje Wiadomości".
  • Wybierz z listy aktywnych korespondencji niezbędnego dialogu z użytkownikami.
  • Aby dowiedzieć się w dolnej części okna, aby wysyłać wiadomości. Obok przycisku "wysyłanie" jest aktywna druga, co wskazuje liczba osób korespondencji. Jeśli klikniesz ją, pojawi się okienko pop-up z "uczestników spotkania."
  • Aby usunąć osobę, należy kliknąć na odpowiednie krzyżówki oraz wyskakującym okienku kliknij przycisk "Tak", potwierdzając swoje intencje.
  • korespondencja Twórca ma prawo do usuwania któregokolwiek z jej członków, a inne - tylko ci, którzy są zaproszeni na siebie rozmawiać.

Jak całkowicie usunąć rozmowę

Poręczne narzędzie w kontaktach z korespondencji iz którym rozmowa może być wielu użytkownikom łatwo tworzyć lub usuwać. Potrzeba takiego kroku następuje z różnych powodów. Jeśli rozmowa traci swoje znaczenie, albo można go opuścić (jako uczestnik guest) lub usunąć (twórcy). Sam multichat jak wszelkiej korespondencji wewnątrz niej będzie całkowicie usunąć, jeśli postępuj zgodnie z instrukcjami:

Różne 2017

  • W menu znaleźć w zakładce "Moje Wiadomości".
  • Wybierz z listy aktywnej korespondencji rozmowy, które muszą być usunięte.
  • Już od kliknięcia na ekranie tytułowym "Usuń dialogu" (X).
  • Potwierdź swoje działania po drugie okno klikając na "usuń".

Aby zamknąć okno z telefonem

Dzięki nowej generacji łączności komórkowej stała nieskończona, poszerzając granice ułatwiły integrację z sieciami społecznymi. Przejdź do swojego konta do prowadzenia korespondencji, użytkownicy mogą pozycję WD smartphone, to ogranicza ich dostęp do funkcjonalnej. Zobacz wideo, wybierz muzykę, opcje dostępu, aplikacje, wysyłać wiadomości do korespondencji zaprosić przywrócić trochę rozmówców, pocztą lub usunąć rozmowy - to wszystko jest dostępne w telefonie tak, jakby przeszedł przez komputer. Aby zatrzymać dialogu z VK Mobile:

  • W menu "Moje Wiadomości", proszę przejść do strony korespondencji zlokalizuj multichat, idź tam.
  • Na prawym panelu widać "Akcje" wybierz listę dostępnych opcji menu Zostaw rozmowę. "
  • Potwierdź zamiar klikając na przycisk "Tak".

Widać opuszczony rozmowę

VK zadbał opuścić rozmowy były dostępne do oglądania. usługi oparte na pracy tak, że cała korespondencja jest przechowywana przez długi czas, dzięki czemu użytkownik zawsze może znaleźć stare wiadomości i zobaczyć. Aby to zrobić, musimy pamiętać nazwę dialogu, wprowadź go w polu wyszukiwania na karcie "dialogu" do podjęcia lub linki ręcznie. Ten ostatni sposób jest pracochłonne, ponieważ trzeba użyć przeglądarki, podnosząc na końcu numerach od 1 do 50 do wymaganej korespondencji. Proces wyszukiwania będzie trwać długo.

Jak znaleźć i wrócić do zdalnego rozmowy facebook

Jako wyjścia VC rozmowy na komputerze i telefonie, lekcje wideo | Różne 2017

Po opuszczeniu rozmowy, użytkownik zostaje sam, konferencja będzie znaleźć dwa sposoby, a istnieje wiele opcji, aby wrócić. Jeśli rozmowa nie została usunięta w aktywnej korespondencji trzeba znaleźć pasek wyszukiwania, stawiając się w jej nazwa połączenia, naciśnij przycisk znajdujący się obok lub «Enter» na laptopie. Zdalne wcześniej rozmowa znów być dostępne do wglądu. Jeśli liczba uczestników dialogu nie przekracza 30 osób powrotu do dialogu, jak to możliwe:

  • Automatycznie, jeśli napisać i wysłać wiadomość.
  • Ręcznie wybierając z menu w prawym górnym punkcie "Powrót w rozmowie."

Lekcja Wideo: Jak opuścić rozmowę w VC

Dla ułatwienia komunikacji nie jest to najbardziej popularny społecznościowy Runet przestają znaleźć nowe rozwiązania. Tylko trzydzieści towarzysze mogą mieć rozmowę ze sobą za pomocą funkcji "Rozmowa". Wywołanie to wygodne dla każdego i wszyscy uczestnicy rozmowy nie zawsze dlatego, że dodatek dialog może i bez jego zgody. System po prostu umieścić przed faktem, a otrzymasz e-maile, które nie zawsze są pożądane. Jak uniknąć tych niedogodności i pozostawić rozmowa VC, patrz poniższy film instruktażowy:

Kabaret Ani Mru-Mru - List do Pipy (HD) Wideo.

Podziel Się Z Przyjaciółmi
Poprzedni Artykuł
Następny Artykuł

Zostaw Swój Komentarz