Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje

Na całym świecie setki tysięcy par rocznie mają do czynienia z problemem bezdzietności. A ponad połowa z nich stają się szczęśliwymi rodzicami poprzez osiągnięć współczesnej medycyny. Oto najlepsze kliniki IVF, zgodnie z uczestników Internetu w rosyjskich miastach z ocenami.

W tym artykule:

  • klinik IVF Moskwa
  • klinik IVF Petersburga
  • klinik IVF w Jekaterynburgu
  • klinik IVF miasta Krasnodar
  • IVF Clinic Niżny Nowogród
  • klinik IVF w Samarze
  • IVF Clinic w Rostów nad Donem
  • klinik IVF z miasta Chabarowsk
  • klinik IVF z Irkucka
  • klinik IVF w Władywostoku

miasto Moskwa

Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje

Klinika «AltraVita»

Adres: g. Ul. Kazanie, 4.

Różne: Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje

Telefon:.: +7 (499) 127-39-36, +7 (499) 127-04-88

Recenzje klientów kliniki:

wiara:

Pojechałem tam na pierwszą wizytę. Lekarz dostał niezwykły - przynajmniej nigdy do czynienia z tak dokładnym i szczegółowym podejściu. Od razu wątpliwość bardzo szczegółowo o wszystkim, a wszystko rejestrowane w wielkiej osobistej karty. W Stanach Zjednoczonych, zbyt, wszystko bardzo dokładnie badane. Potem nadejdzie SG, a następnie umówić się z androlog. Wstęp kosztował 1500 rubli. Klinika jest bardzo dobra.

Anna:

W tej klinice, zrobiłem pierwszą próbę IVF + ICSI, pierwszy HCG był pozytywny, ale przerwa ciąży. Dr rozczarowaniem był prawdziwy. Były opóźnienia w odbiorze, ale wszyscy ludzie, którzy potrzebują więcej czasu, aby zaakceptować, którzy mniej. Lekarze wyjaśnić zrozumiały i uczucie przepływu nie występuje. Postaramy się być nadal traktowany, a jednocześnie lekarz w tym samym szpitalu, jak zachował pełne zaufanie i zrozumienie do ulubionych lekarza i wybranej metody leczenia!

Klinika "IVF Center"

Różne 2017

Adres: ul. Argunovskaya, d. 3 (centrum biznesowe, 3rd floor)

Telefon:.: +7 (495) 645-26-13

WWW: www.medica-mente.ru

Recenzje klientów kliniki:

Swietłana:

Ta klinika jest bardzo dobra, biorąc pod uwagę rozdzielenie IVF silniejszy w Federacji Rosyjskiej. Kiedy przyjaciel zbierał pieniądze dla tej procedury, wspięliśmy się na cały internet z nim w poszukiwaniu opinii, informacji, danych statystycznych, wyraźnie "Centrum Eco" dobrymi więcej dziewcząt na eko-forum zaleca również, że nie jest jeszcze tańsze niż w wielu metropoliach ekologicznych centrów. Uzyskany wynik z pierwszego protokołu, wszystko okazało, dziewczyna w ciąży. Po tym wszystkim, istnieje wiele zależało od matek szkoleniowych, jak również bardzo ważna była wiedza specjalistów, którzy wybrali technikę.

Arina:

Wspaniałych specjalistów, doskonałe klinice. Podobało mi się wszystko od grzecznych dziewczynek w recepcji do sytuacji w większości przychodni. Ale to tylko kwiaty i owoce jagodowe - jest odwołanie się do "nowego życia". Niedawno miałem chłopca za pośrednictwem tej klinice. Wielkie podziękowania dla lekarzy.

City of St. Petersburg

Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje | Różne 2017

Klinika "Eco"

Adres: g. w Saint - Petersburg, ul. Babcia 2 d.

Telefon:.: +7 (812) 325-27-27

Recenzje klientów kliniki:

Katarzyna:

To jest przyzwoity centrum medyczne z doskonałym poziomie usług, jest to szczególnie ważne, że w tej "pracy" Metro Elizarovskaya różnych ośrodków medycznych, w ogóle, nie! Staraliśmy się zajść w ciążę, adresowane do różnych specjalistów. Ale tylko w klinice, to udało.

Irina:

Poszliśmy tam na zaleceniach przyjaciół! Bardzo podobały mi się go tam, usługa może być naprawdę nazywa się pierwszej klasy! Do sprawdzenia, wyniki przyszedł zaledwie kilka dni! Pieniądze wydane dużo, ale z korzyścią! Ogólnie jest to doskonała klinika dla osób cierpiących na niepłodność!

Klinika "Aymed"

Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje | Różne

Adres: g. Saint-Petersburg, ul. Stakhanovtsev, d. 13 (m. "Novocherkassk")

Telefon: +7 (8812) 445-20-11

WWW: www.aimed.spb.ru

Recenzje klientów kliniki:

Elena:

W "Aymed" klinice jest widoczny w ciągu 1, 5 lat, główny lekarz w sztuce Samusenkova. A. Przeprowadzić pełne badanie, nie udało się ustalić przyczyny niepłodności - niewymagalne jajko. Zrobiłem 3 IUI - bez skutku. Ale mój mąż i ja zdecydowaliśmy, że nie powinniśmy zmienić lekarza, i nie bez powodu! W rezultacie, tylko jedna próba in vitro było skuteczne! Teraz spodziewa się dziecka!

Maria:

"Aymed - na naszej trudnej drodze z mężem pierwszą klinikę. W rzeczywistości, mamy już w rozpaczy, ale chciałbym powiedzieć wszystkim - nie poddawaj się! Lekarze z tej kliniki jest bardzo sympatyczny i miły, ona Clinic sprawia doskonałe wrażenie w ogóle, po kilku próbach, zrobiliśmy to, że spodziewa się dziecka. Dziękuję bardzo dużo do lekarzy.

Klinika "Ava - Peter"

Różne 2017: Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje

Adres: p. Petersburg, Newski Prospekt, 22/24.

lub aleja. Jurij Gagarin, 24, litera A, budynek 1

Telefon:.: +7 (812) 600-78-20, +7 (812) 600-77-78

WWW: avapeter.ru

Recenzje klientów kliniki:

Ella:

Lubiłem Ava Peter. Była traktowana przez lekarza w Kamenetz BA troskliwy personel, cisza przed nakłucia, a potem dać pić kakao, uprzejmi i mili. I była druga próba w Kamenetz nadzieję, że to jest mój ostatni raport. Dr naprawdę lubię, oddzwanianie niezwłocznie, nie rozwlekły, ale odpowiedzi na wszystkie pytania, wydaje się, że lekarz jest profesjonalnym ocena dokonana na pierwszym odbiorze.

Christina:

Zrobiła IVF AVA-Peter do Gagarina. To działało po raz pierwszy. Na tych samych bliźniąt dziewczyną po raz pierwszy. Dziewczyna, która się do mnie, dziecko po raz drugi, też (po raz pierwszy w Otto zrobił - bezskutecznie). To wszystko zależy od profesjonalizmu lekarzy. Istnieje kriokonserwacji zarodków. Ale kiedy dowiedział się, że masz przyzwyczajeni embrionchiky obserwuje się w miejscu zamieszkania. Ale w porozumieniu będą one z pewnością nie można odmówić.

Jekaterynburg miasta

Photo Różne 2017: Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje

Klinika "Partus"

Adres: g. Str. Mamin-Sibiryak, d. 171 i

Telefon: +7 8 (343) 350-25-90

Recenzje klientów kliniki:

Tatiana:

Jak zauważyłem niepłodności w OM, a mój lekarz zalecił Partus klinikę. Mówi, że jest wysoki procent, nikt nie wie, jak to zrobić, aby osiągnąć tak doskonałe wyniki. Mamy tam ładnie, przyjazny lekarz. Dotarliśmy już z wynikami tych badań, tylko człowiek po raz kolejny dostarczyć analizę nasienia. W rezultacie, powiedziano nam, że trzeba było przyjść do 16. dnia cyklu. W rezultacie, w ciążę. Ciotka się tam IVF, pracował po raz pierwszy. Kto prowadzi wspaniałą dziewczynkę 10 miesięcy.

Zinaida:

Była traktowana w Partus w 2008 roku. Początkowo lekarz Zavyalov, potem druga próba Kuzniecowa. Wynik był pozytywny, że dziewczyna jest teraz rośnie, już 4 lata. Lekarze z tej kliniki są świetne. Personel Specjalne podziękowania. Wszyscy, bez wyjątku, bardzo uprzejmy, przyjazny i gościnny. Dziękuję bardzo za ten cud!

Klinika "Family Medicine Center"

Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje | Photo Różne 2017

Adres: g. Str. Wydzielona-Vasileva, d. 1/3

Telefon:.: +7 (343) 214-89-99

Recenzje klientów kliniki:

Valentine:

To słyszał o tej klinice. Znajoma pary 3 lat był traktowany w klinice w Jekaterynburgu z niepłodnością, ale potem poszedł do kliniki, a po krótkim czasie, gdy byli dziećmi!

Irina:

Uczciwość, szczerość i profesjonalizm - to słowa, które przychodzą do głowy na wspomnienie tej klinice. Kvashnin Elena - lekarz od Boga, wspaniałą osobą. Żaden z kliniki nie spełniał tak wielu z tych lekarzy. Jestem bardzo wdzięczny za wszystko.

Oles:

W tej klinice zaobserwowano w czerwcu 2011 roku, dr NS Yamalyevoy Było kilka problemów, które mają być rozwiązane przez długi czas. I w rezultacie - 8 tygodniu ciąży. Lekarze zrobili swoją pracę! Jestem szczęśliwy.

Miasto Krasnodar

Różne Photo 2017

Klinika "Embryo"

Adres: g. Krasnodar, ul. Boulevard Clara Lucko, d. 8

Telefon:.: +7 (861) 261-22-52

WWW: www.embryo-ivf.com

Recenzje klientów kliniki:

Natalia:

Wziąłem pełne leczenie w klinice "zarodek". Przed osiedleniem się w klinice przeczytać wiele do wyboru. Kiedy po długotrwałym leczeniu, mój mąż zobaczył cenionych dwa pasy, zarówno chciał płakać ze szczęścia. Zadzwoń do lekarza, zaleca się leki o wsparcie hormonalnej. Widziałem je do 12 tygodni, a następnie jest to absolutnie wystarczające ciążę bez komplikacji. Nasz syn urodził się w sierpniu, a my jesteśmy bardzo zadowoleni!

Anastasia:

Ta klinika jest doskonała. Pomogło nam się zajść w ciążę ze swoim mężem w krótkim czasie. Jestem bardzo wdzięczny wszystkim, którzy pomogli nam w tym. Dziękuję za to, że wciąż istnieją ludzie tacy jak dr Shekhovtseva LN

Klinika "Kuban Centrum Medyczne"

Best Różne 2017

Adres: g. Krasnodar, ul. Moskwa, d. 65

Telefon:.: +7 (861) 252-14-55

WWW: www.ivf.kub.ru

Recenzje klientów kliniki:

Lydia:

Bada w Smelova bardzo profesjonalnego lekarza, była w stanie znaleźć przyczyny mojej niepłodności, które nie mogły znaleźć innych lekarzy przez 8 lat. Teraz przygotowuje się do insiminatsiy, wierzę, że wszystko okaże się, a mój mąż i dziecko będzie! Bardzo bliski przyjaciel chwalił centrum, to ona nalegała, że ​​potraktowano tam.

wiara:

Piękny obiekt! Lekarze są tu naprawdę profesjonalistami. Prace na linii specjalizacji. Ja leczona w centrum i był zadowolony z wyników. Moja córka ma teraz 9 miesięcy. Chociaż łuskane, ale korzyści.

Miasto Niżny Nowogród

Best Różne 2017

"Bocian" Clinic

Adres: p. Niżny Nowogród, ul. Beketov, d. 23 (naprzeciwko kręgielni "Victory")

Telefon:.: +7 (831) 412-25-96

Recenzje klientów kliniki:

Victoria:

Ze względu na centrum medyczne "Bocian", tego lata urodzonego nasz dvoynyashechky (córka i syn). Dziękujemy Khruleva Natalia V.! po raz pierwszy IVF okazało. Z tym, że dodano do bezpłodności klinice przez kolejne 5 lat.

Irina:

Staramy się, aby zajść w ciążę na własnych 1, 5 roku. Od lutego 2010 roku, na początku obserwowane w "Bocian", lekarz Sherstneva OV Jest to świetna klinika bez dalszej analizy i uzdrowienia, pomocny postawy od sprzątaczki do lekarza, nie było długo oczekiwana ciąża w kwietniu. W zachowaniu się będzie tylko tutaj.

Eugene:

Obserwowane w "Bocian" klinice około trzech lat na IVF nie może być rozwiązany w ciągu dwóch lat, zrobiliśmy 2 inseminacji - wszystko bezskutecznie. W grudniu 2007 r. Była to pierwsza próba zapłodnienia in vitro, niestety, przez okres 10 tygodni ciąży zamarzł powiedzieć, że to było trudne psychicznie, to nie powiedzieć nic, ale dokładnie tak krótki okres zrobiliśmy drugą próbę, to teraz 2 miesiące synulka.

Zabieg przychodnia, niepłodność, "tata mama i dziecko"

Best Różne 2017

Adres: ul. Gorkiego, 195

Telefon: (831) 4161-661, 4129-029.

Recenzje IVF, "Tato, mama i dziecko" klinik w Niżnym Nowogrodzie:

Anna C .:

My Review Clinic "tata mama i dziecko" w Niżnym Nowogrodzie lekarza Melekhina-Torunovoy SN Dzięki niej I matka wspaniałych synów (IVF + ICSI). Chylę!

Rima:

Dziękuję lekarza Powielanie Komarova E. W klinice "Tato mama i dziecko." Wspaniały lekarz. 1. podejściu, byłem 39 - córkę! Serdeczne dzięki!

Dean L:

Ostrożne podejście do lekarza prowadzącego pacjenta. Bez pośpiechu.

Klinika "Elegra"

Różne picture 2017

Adres: 603000, Niżny Nowogród, ul. Zvezdinka, d. 18

Telefon: +7 (831) 4397714, +7 (831) 4341762

Recenzje klientów kliniki:

Alexander:

Skierowany kilkakrotnie do testów na IVF. Weszła w drodze powołania, nie było kolejki. Cały personel jest bardzo uprzejmy i znajduje się tylko klientów. Byłem zaskoczony, że lekarze w klinice młodzieży (poniżej 30 lat). Przynajmniej tych, z którymi miałem do komunikowania się. Klinika znajduje się w samym sercu miasta. Wyniki analiz są wytwarzane szybko i w czasie. I wszystko było ustawione!

Natalia:

Niepłodności klinika działa bardzo dobrze w Niżnym Nowogrodzie "Elegra" Słyszałem od znajomego, że jest wspaniałym lekarzem. Nazwisko nie pamiętam teraz. Jest uważany za jeden z najlepszych ginekologów w Niżnym Nowogrodzie. Mój przyjaciel nie zrobił IVF a teraz jej dziecko przez rok. Ja, niestety, nie dostać się do niego, ale mam nadzieję, że w ciągu najbliższych 3 miesięcy dostać się tam, too.

Samara miasta

Różne images 2017

Klinika "ECO"

Adres: p. Samara itp Karl Marx, 6 ..

Telefon:.: +7 (846) 247-90-01

Recenzje klientów kliniki:

Jan:

W pełni cieszyć się z tych, którzy opuścili pozytywną opinię na temat personelu kliniki, nie jest tak naprawdę bez wyjątku pracownicy są ludzie bardzo sympatyczny i hodowlane. Osobiście teraz zdać egzamin i leczenie Anna Aleksandrowna Ryzhov, jest bardzo czuły i troskliwy człowiek, zawsze klarownie wyjaśnia wszystkie niuanse ciężkich medycznych. Wielkie dzięki dla niej.

Elena:

Przez 8 lat ja i mój mąż nie może mieć dzieci. Traktowana w IIR "On i Ona", uzdrowiciele, i tak dalej. D. Wszystkie bezskutecznie. W pewnym momencie zdecydowaliśmy się zacząć wszystko od nowa w klinice "ECO". Wszystkie dotychczasowe badania, badania zrobione, znowu nic odbić wyjątkiem testów przeterminowanych. Anna A. Ryzhov - dziękuję bardzo za odpowiedzialną i profesjonalną postawę, moim pokoju, za cierpliwość i wytrwałość. Dziękujemy za córką.

Klinika "idk"

Różne wallpapers 2017

Adres: p. Charkowie. Entuzjaści, d. 29 (art. Metro Sport)

lub b. Samara, ul. Novo-Sadovaya, d. 139 (w Rockets, kompleks mieszkalny "Star")

Telefon:.: +7 (846) 933-82-82, + 7 (846) 342-62-62 ( "DCO" na ulicy Miłośników).

+7 (846) 270-32-08, +7 (846) 270-32-09, + 7 (846) 342-62-62 ( "DCO" na ulicy Novo-Sadovaya).

WWW: www.mc-idk.ru

Recenzje klientów kliniki:

Mila:

Wszystkie niepłodne pary znajdują się w tej klinice! Centrum Super! Lekarze są doskonałe! Nie tak eleganckie wnętrza, i, wiesz, są kolejki, ale... ! Motto tej klinice - wynik! Od razu byłem w stanie ustalić przyczynę niepłodności, w przeciwieństwie do innych, uważane są za strome, w naszych klinikach miejskich.

Jeanne:

Chciałbym podziękować całemu zespołowi za życzliwość IDK kliniki i profesjonalizm. 17 grudnia 2010 nasz syn urodził się Dania. Osiemnaście miesięcy temu, doszedłem do DCO o przygotowaniu do ciąży, posortowane się ze zidentyfikowanymi problemami, przeszły testy, długo oczekiwana ciąża. Cały okres ciąży, mam obserwowano również w IIR - nie chciał iść do zwykłego szpitala, ponieważ ważne jest, aby zawsze chcą otrzymać tylko jakość opieki medycznej i pozytywne emocje. Dzięki tej wizyty do lekarzy, zwłaszcza ginekologów zawsze sprawiało mi stres, ale kiedy dotarliśmy do szpitala, zrozumiałem: to niemożliwe, aby przejść do recepcji, bez nerwów, wiedząc, że wszystko będzie dobrze.

Miasto Rostów nad Donem

images 2017: Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje Różne

Klinika "Genome"

Adres: p. Rostów nad Donem, ul. 21 linii, d. 8

Telefon:.: +7 (863) 253-17-22

Recenzje klientów kliniki:

Maria:

Nie było w tym szpitalu przez dłuższy okres czasu, przez długi czas był traktowany, przekazał wielu analiz, bez nich, niestety, wszędzie! Klinika przyszła jak już w domu! I nie mógł sobie wyobrazić bardzo długi, ale żeby wyciągnąć ten nie przyszedł od razu do lekarza. IVF okazało się, aby pierwszą próbę! To kosztuje dużo czasu i nerwów, pieniądze! Ale efekt jest tego wart!

Ella:

Mój mąż i ja mieliśmy pewne problemy z naturalnego poczęcia, i poszliśmy na długi czas w różnych klinik i lekarzy. Tak, klinika "Genome" Zalecamy wystarczająco inteligentny androlog. W "gen" zaleca się, aby oddać zaawansowanej analizy nasienia. Twierdził, jego kierunek tak, że jest w "genomu" zbadano plemniki nie ręcznie pod mikroskopem, a niektóre bardzo dobre nowoczesne i plemników, nie tylko w Rostowie. Tak więc, wyniki daje komputer. Ponadto, kiedy przyjechaliśmy w "Genome" powiedziano nam, że plemniki nie mogą zabrać ze sobą, a trzeba wziąć ejakulat tylko w nich. A w 3 poprzednich miejscach mijaliśmy, zawsze mówi się, że niosą ze sobą. Prawdopodobnie, mówi się, że dają one najbardziej obiektywny wynik.

Różne: Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje | Images 2017

Klinika "Center for Human Reproduction i IVF"

Adres: p. Rostów nad Donem, ul. Miecznikow, d. 43

Telefon:.: +7 (863) 235 87 77

Recenzje klientów kliniki:

Katarzyna:

Zrobiłem IVF w maju w centrum. Okazało się, że 1 razy. Teraz jestem w 16 tygodniu. Podobało mi się. Lekarz miałem Kazantsev T . A po pozytywnym hCG przyszedł jej regulacja podparcia i ultradźwięków. Potem został przeniesiony do Levchenko, że jest w ciąży. Profesjonalne podejście. To, zdałem sobie sprawę, a wynik, dziękuję im bardzo.

Larissa:

W tej klinice zadowolony z postawy lekarzy do pacjentów, wszystko odbywa się bardzo sprawnie i profesjonalnie. Ostatnio zrobiłem w klinice IVF i był zadowolony z wyniku.

Chabarowsk miasta

Images: Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje | Różne 2017

Klinika "okołoporodowa Center"

Adres: g. Chabarowsk, ul. Istomin, d. 85

Telefon:.: +7 (4212) 451-93-0, +7 (4212) 451-96-9

Recenzje klientów kliniki:

Lily:

Kosztem pomocy nie jest jeszcze znany. I po raz pierwszy odwiedza, wrócili do domu zadowoleni. Wszystko jest piękne. Nowy sprzęt. Dobra opieka nad pacjentem. Wszystkie wpisy na nagranie telefonu, kolejki nie trzeba czekać pół dnia, organizacji są dobrze przemyślane. I za to im bardzo dziękuję. Chociaż nie jest to konieczne, aby siedzieć w dusznym atmosferze i czeka na swoją kolej.

Inna:

Podobało mi się wszystko, począwszy od relacji z personelem, a kończąc na cały pobyt z dzieckiem! Domu znajdują się pokoje jedno- i dwuosobowe, wszystkie nowocześnie! I poród również rozdzielić. W drugim dzieckiem Pójdę tylko tam.

Irkuck miasta

photos 2017: Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje Różne

Klinika "Matka i dziecko"

Adres: g. ul. Puszkin, d. 8 oraz

Telefon:.: +7 (3952) 63-03-79, +7 (3952) 63-03-87

Recenzje klientów kliniki:

Anna:

Ponad rok obserwuje się Topshinoevoy Rimma Konstantinovna - wrażliwy, uprzejmy i kompetentny ekspert i ludzi. Dziś jest mój długo oczekiwana ciąża. Bardzo zadowolony z lekarzem i przepływu pracy w klinice.

Claudia:

Mogę powiedzieć o Irkuck kliniki "Matka i dziecko". Jest to doskonałe centrum medyczne. Ja naprawdę się podobało. Tam i do leczenia pacjentów z wysokim poziomie, że wiele lekarze muszą nauczyć się tego. Nie mogłam zajść w ciążę przez okres dłuższy niż 10 lat. Z tego wyniku do ścianki przedniej. Ogromne podziękowania dla nich, sukces w pracy i dobrobytu.

Władywostok miasta

photos Różne 2017

Klinika "Centrum Saint Mary ’

Adres: p. Władywostok, ul. Kalinina, d. 275

Telefon: +7 8 (423) 268-48-53 ;. +7 8 (423) 268-48-53

Recenzje klientów kliniki:

Tatiana:

Nie mogliśmy zajść w ciążę przez 8 lat, byliśmy traktowani w różnych szpitalach i różnych lekarzy. Następnie zwrócił się do "centrum Santa Maria w marcu ubiegłego roku. W rezultacie, może trwać chirurgii, leczenia hormonalnego, a następnie w listopadzie mogły zajść w ciążę. Lekarz skonfigurować tylko na pozytywne nastawienie, wszystko dobrze wyjaśnione, w razie potrzeby nawet pomalowane w celu wyjaśnienia. Mimo, że od dawna wahał, czy zrobić IVF.

Jeanne:

Jestem teraz właścicielem wspaniałej dziecko z tej kliniki. Ze mną nie bardzo grzecznie rozmawiał przez cały okres ciąży. A co najważniejsze, po pierwsze testy były w stanie dokonać prawidłowej diagnozy, a kiedy byłam w ciąży. Będę planuje drugie dziecko tylko tam.

Saratowie miasta

Większość klinik ivf rosja. Kontakt, adresy, mapy, recenzje Różne 2017 year

Klinika "Klinika medyczna Paramonov"

Adres: p. Saratowie, ul. Techniczne, d. 10 i

Telefon: 8 +7 (8452) 03 - 03 - 66

Recenzje klientów kliniki:

Elena:

Klinika była osobiście z osobą. Kolejka nie była i jest zadowolony. Patrzyłem lekarza, odbiór które mój mąż i ja byliśmy zadowoleni. Stosunek był uprzejmy, jest on dostępny do wyjaśnienia i przepisać leczenia, które nie wykraczają poza adekwatności, jest bardzo zadowolony. W efekcie mieliśmy syna.

moc:

Podobało mi się w klinice. Po tym wszystkim, kiedy płacimy pieniądze, chcę i stosunek do niego był odpowiedni, nie grubiaństwo i chamstwo. Istnieje zależność istnieje. Nie tylko zgadzam się z tym, co testy trzeba wziąć to pod nimi. Ja też wielokrotnie mówił, że można zrobić, co jest wygodne dla nas ważniejsze, przyniesie rezultaty. Dodatkowe testy nie są podawane. To wystarczy, aby połączyć się z Internetem listę badań i wydaje taką listę.

Jeśli podoba Ci się nasz artykuł i masz jakieś przemyślenia na ten temat, podzielić się z nami! Dla nas bardzo ważne jest, aby poznać Twoją opinię!

Bocian klinice IVF w Niżnym Nowogrodzie Wideo.

Podziel Się Z Przyjaciółmi
Poprzedni Artykuł
Następny Artykuł

Zostaw Swój Komentarz